2011-07-12 5 views
今日5點先打去卜位, 都卜到一個好好既位, 2人坐都好大... 好舒服!!未去過! 雖然行左陣先到, 我都係覺得天后行過去會近D~~入到去, 雖然唔係好大,但D光令個人好舒服~ 坐係SOFA位, 經理好好人呀!係白酒黎講我同我個FRD黎講係初學者, 但係我地點左個杯同我地係英國飲既唔同, 甜同易入口 因為其實想食蠔先黎~ 個經理就介紹左幾隻蠔比我同個朋友食, 1隻南非1隻愛爾蘭 2隻澳洲~~ 仲幫我地由淡到HARM咁排~ 真係好好食!! 好鮮味!! 我個人比較喜歡有海水味多D, 第3隻澳洲 (唔係好記得咩名...) 就岩我.. 第1隻南非就好甜味跟住就到主菜, 食羊扒~~! 我好耐都無食過D咁好味既羊啦!! (我真係搵左好多地方去食但都唔岩心水) 4成熟, 經理話唔好太熟因為隻碟熱食食下都會熟, 雖然望落好似有小小生生地, 但都好好味~~ 食完之後經理就比左個MANGO 拿破崙比我地, 因為我個frd唔食MANGO, 所以比左2層個D餅佢, 雖然淨係食到最尾個層但都覺得好滿足!埋單仲有20%off, 每人450 到~~ 個價同山頂差5多, 不過都覺得OK既~~!!
未去過! 雖然行左陣先到, 我都係覺得天后行過去會近D~~

~

2011-07-11