2022-05-09 192 views
話說琴日同女友一行兩人,路過太子行到攰攰地,係門口見到間野裝修得幾書服,又有下午茶餐,咁就入諗住去食個tea, hea一下。一入去坐低,咁梗係拿拿聲叫野食,點知得正餐點餐紙,問個店員先有拎兩張下午茶紙,有少少唔老實feel我就叫左個麻辣撈面餐,配台灣腸、瀂豆腐、同麥樂雞,再加10蚊珍珠奶茶。女友仔就叫左個撈面餐,鹽酥雞,瀂豆腐,同茉香奶茶🥤。啲野食一到,見到都唔想食。1. 台灣腸,白晒晒咁,好似係雪櫃未溶雪咁,唔香,無味,衰過我自己係屋企煎😂2.瀂豆腐,凍同硬過我條命,咬左一口,個質感已經無食。3.炸物,全部好多粉,但勉強食到,如果炸野都擺唔到入口,咁真係屎都有得你食4. 叫麻辣拌面,黎左個麻醬拌麵😂,海獅同企鵝都搞錯?😂,但食左兩口無食,衰過我屋企老媽拌麵😊5. 兩杯野飲叫左少甜,結果佢兩杯都走晒甜😂😂😂可能知道我會寫呢篇食評😂,只係飲到奶粉😂,飲水好L過真係最後,呢間野,原全無心機做,係我咁廿幾年黎食過最難食既餐廳,😂如果想試吓,難食既定義,快啲去試吓。呢間野簡直侮辱左餐廳兩個字🙈希望佢快啲執笠,唔好再害人,唔好再令肚餓既香港人上當🙏🏿🙏🏿🙏🏿
,又有下午茶餐,咁就入諗住去食個tea, hea一下。

一入去坐低,咁梗係拿拿聲叫野食

女友仔就叫左個撈面餐,鹽酥雞,瀂豆腐,同茉香奶茶🥤。

啲野食一到
,見到都唔想食。

2.瀂豆腐,凍同硬過我條命,咬左一口,個質感已經無食。

2022-05-08
$50 (Tea)