2021-12-28 790 views
樂園粉麵我幫襯過好多次,因為食物質素有水準,價錢亦都唔算貴,至於份量係多係少,就見仁見智,我就認為絕對合符性價比。備註:外賣需另加$1元,各式麵食及飯類,可另外加錢配冷熱飲品。粉麵款式都幾多,但價錢各有唔同,但都係一般食客可負擔得起嘅範圍之內。食物方面~五香牛腩飯真係超級好食,牛腩大概有10件(略帶少少肥膏,夠哂香口),肉質軟淋入味,而且仲食到有蒜頭嘅香辛味,飯盒更附送幾塊生菜,白飯更淋上好香嘅牛腩汁,真係食唔停口,仲有紫菜湯送,真係認真抵食!除咗牛腩飯之外,仲有牛雜飯、牛筋飯、炸醬飯、豬手飯同崩沙腩飯供應,麵食方面~就有水餃、豬手、牛腩、牛筋、炸醬、牛丸、魚蛋、貢丸等,每種麵食都只係廿幾蚊一碗,真正大眾化價錢,值得一再encore!

食物方面~五香牛腩飯真係超級好食

五香牛腩飯
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$39 (Dinner)
五香牛腩飯
  • 五香牛腩飯、豬手飯、各款麵食🤗