2021-05-29
今日要去尖沙咀行街,食晏時間,見到這間店的Burger 大大件好吸引,就入咗去試😁原來這裡是自己點餐後,坐低等服務員送餐,職員態度很好👍🏻點了兩款Burger和兩款小食👇🏽蜜糖芥末大烤菇煙肉牛肉漢堡$120個漢堡好巨型,超足料,好貼心的,上枱時個漢堡已經好完整的切開一半;原隻大啡菇烤得好香好多汁,牛肉漢堡厚得嚟唔乾有肉汁,煮得剛好,配埋煙肉和芥末醬一齊食,非常絕配,推介😋😋😋軟殼蟹漢堡$108同樣這個漢堡都是巨size,亦都好靚仔地切開咗一半;軟殼蟹炸得剛好,炸醬唔會太厚,配上好多蔬菜🥬好清新,無咁肉感,可以中和吓牛肉漢堡,推介😋😋😋芝士旋風薯條$60有啲似扭扭薯,脆口配以芝士醬一齊食,唔錯唔錯👍🏻雞肉條配蜜糖燒烤醬(6條)$60炸雞條味道和口感都不錯,但因為漢堡太好味,所以覺得小食不是太突出🤣整體來講,在這裡食Burger必定無衰,但只食漢堡又好似有點悶,所以可以叫多個小食和咖啡都不錯😊
原來這裡是自己點餐後,坐低等服務員送餐,職員態度很好👍🏻
點了兩款Burger和兩款小食👇🏽
蜜糖芥末大烤菇煙肉牛肉漢堡$120
軟殼蟹漢堡$108
芝士旋風薯條$60
有啲似扭扭薯,脆口配以芝士醬一齊食,唔錯唔錯👍🏻
雞肉條配蜜糖燒烤醬(6條)$60