2021-04-25 658 views
🍽 15種一日野菜咖喱飯 $65 +溏心蛋🥚 $8🍽 (免收加一服務費)👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀🤩My eyes好努力數咗幾次確認有冇15種野菜!有幾厚身大塊嘅薯仔🥔、車厘茄、翠玉瓜、煎到少少燶燶地表面黑哂嘅豆角🤔、好淋嘅洋蔥🧅、我不會擺入口嘅嘅紅蘿蔔🥕🤢、只得各一塊嘅紅黃緑椒🫑、好淋好索味嘅南瓜、茄子🍆同西蘭花🥦、無咩調味嘅椰菜花、微微炸過嘅蓮藕、西芹。材料相當豐富但建議就紅蘿蔔不要俾三塊我可說是好浪費食物~~🥲🙇🏿‍♀️👍🏻咖喱是日式口味比較偏甜配上粟米南瓜飯食到粟米粒粒幾有趣😚不過溏心蛋就得半隻且味道無咩特別~📝 整體就是正常普通的好食。不算太特別不用特別前來光顧,經過可以試試,常駐鰂魚涌就可以做飯堂~之前試過豬軟骨都幾好味不過都不太驚喜🥸(6.5/10)
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀