2018-06-18 169 views
今日同朋友特登去呢間Cafe食Lunch,以前行經,已經覺得呢間Cafe好有懷舊feel ,今日終於可以黎食。不過要排一陣隊,先有得入。我叫咗白汁蘑菇蜆肉蝴蝶粉,賣相好靚,而且味道好鮮甜,點解我咁講呢?因為廚師放咗好多洋蔥去煮,再配埋白汁同蜆肉,就有好香甜嘅味道。我咁大個女,都未試過呢種香甜白汁味,仲要唔係罐頭味。蝴蝶粉索晒白汁,配埋爽脆嘅洋蔥,真係會停唔到口。呢個lunch套餐,外賣餐湯同嘢飲,都係$68 ,價錢適中白汁蘑菇蜆肉蝴蝶粉,推薦指數:5/5另外跟餐會有湯、沙律揀,我揀咗湯,餐廳用杯嚟裝湯,仲有一條麵包條,配埋一齊食,味道好夾。不過我略嫌杯湯份量少左啲,得5分2杯,如果再滿少少會更開心

呢個lunch套餐,外賣餐湯同嘢飲,都係$68 ,價錢適中

白汁蘑菇蜆肉蝴蝶粉,推薦指數:5/5

2018-06-16
$68 (Lunch)