2021-04-01 207 views
呢間鋪真心差12點完全未開鋪,店員係鋪鬧交,粗口橫飛,見到有人敲門完全唔理,見到當見唔到,入到去門口仲要有一灘水。座位同檯都極細,放完鍋其實係冇位放其他嘢。衛生好差,地下痴笠笠,餐具有漬。拎食物嘅碟一係濕一係有污漬。竹籤回收再用可以理解,但見到鋪頭嘅衛生就知咩事啦,都唔知會唔會食到人地嘅口水。食物嘅質素更差,應該係放過夜,響鈴淋到爆,碌完好重油味,超奇怪。菜唔係發黃就係未洗過,揀唔落手,完全唔感食。拎食物個度你以為好多款式,其實冇幾多係好食,真心係丸放題,但可以連魚蛋都唔好食,唔知想點。可能會話88蚊放題你仲想點,想講呢88蚊真係唔值,其他鋪7x蚊都有肉食,呢間淨係得雞亦,真係無語😓。上網見到有人推薦麻吉燒,我就拎左兩粒芝麻味,點知碌完係酸嘅,救曬命。 全程食兩個鐘,但我地食半個鐘都飽晒,對d食物完全無感,超想走。最後提醒各位,如果唔係屎忽痕都係唔好食啦。以上都係個人意見,不喜勿插。
呢間鋪真心差
座位同檯都極細,放完鍋其實係冇位放其他嘢。
2021-03-31
Type of Meal