2017-01-01 620 views
打邊爐係香港人大愛嘅聚餐活動呢間放題邊爐真心抵食齊全仼食兩個半鐘仲要啤酒仼飲,大飢恩物有好多款湯底揀,我揀左黑松露芝士湯底。點完湯底去熟食吧到參觀左下,見到大大隻惹味炸雞翼真係吸引,最緊要係好味,夠嫩夠脆夠香口!即刻食左幾隻,仲有啲涼拍青瓜,魚蛋鴨腎嗰啲,雞翼最讚!印象分+++++湯底有黑松露碎粒,淡淡松露味唔錯嘅用電磁爐好快滾唔洗等,食物都好快到,手切肥牛唔錯,海鮮選擇都唔少,佢地標榜有生蠔供應,係雪藏嘅,過下口癮都唔錯。菜麵自助冇點拎,丸類較少。甜品係其中一個不錯位,有大大個甜品櫃仲有半熟芝士撻仔、即點既製心太軟等。不過呢,食物質素非常大讚都好,都有好不足既地方😗😗😗😗😗😗就係佢地個訂枱政策好有問題,因為上一枱遲到搞到我訂左枱都要等成半個鐘…有向餐廳反映意見並着其改善。餐廳响群眾鼓譟下都禮貌應對!!值得一讚 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😍😍(有食客依依哦哦係咁鬧但又keep 住等,我都覺得煩 ) 幾窩心嘅係食食下有店員續枱送上細盒裝去火沖劑,唔知係贊助定廣告啦,當佢親手遞上講話:“呢個係送俾你地嘅Souvenir嚟架” 等位嘅火氣即刻下左大半。希望下次入座呢一點會改善到啦!其實好易處理唔洗搞到

打邊爐係香港人大愛嘅聚餐活動

呢間放題邊爐真心抵食齊全

仼食兩個半鐘仲要啤酒仼飲,大飢恩物
有好多款湯底揀,我揀左黑松露芝士湯底。

湯底有黑松露碎粒,淡淡松露味唔錯嘅
不過呢,食物質素非常大讚都好,都有好不足既地方😗😗😗😗😗😗

希望下次入座呢一點會改善到啦!其實好易處理唔洗搞到客人唔開心啦。

有啲原則,係用嚟保障自己。
  • 雞翼