2018-04-23 35 views
今日同屋企人去打邊邊,但係我哋又想食雞煲,所以揀咗一間先食雞煲,然後打邊爐邊既。一去到,就生果盤,好甜啦!之後就有個雞煲,因為屋企人太唔食得辣,所以我哋帶叫咗個BB辣啦,但係都幾入味,尤其啲洋蔥,真係好好食。食完雞煲之後,就去到打邊邊嘅重頭戲,每個海鮮拼盤都真係好澎湃,最正就係除咗蟹、生蠔、貴妃旁之外,其餘嘅海鮮都可以追加㗎 ,真係好抵呀。特別一讚個湯底,係水果湯底,真係超級正!!第一次食西瓜湯底,感覺好新穎,真係估佢唔到原來甘甜,到最後尾食到再加上啲海鮮,真係甜到不得晒了。好多配料仲可以無限追加,真係食到滿肚腸肥,捧住個肚走。除咗雞煲加打邊爐邊之外, 最good飯後甜品都好有驚喜,燉蛋白好滑,又唔會太甜。成餐都食得好開心
好多配料仲可以無限追加,真係食到滿肚腸肥,捧住個肚走。