2022-07-21
呢度所有野都係自助形式, 星期六既人流都預左會多, 不過等位既時間比我預期既短🙃 因為呢間係抹茶專門店, 所以有大量各式各樣既抹茶飲品同甜品選擇, 仲有啲分店限定添, 不過就數量有限🥲
Iced Matcha Latte ($42)第一啖飲落超級濃既抹茶味, 真係一杯CP值極高既Iced Matcha Latte😍Iced Matcha Expresso Latte ($48)三色漸層影相超靚, 將三層攪拌完飲落抹茶味好香濃, 係飲得出真係正宗既抹茶整出黎, 成杯飲落好有層次, 唔飲鮮奶既朋友可以轉燕麥奶或者杏仁奶, 不過層次就會冇咁突出🙂Matcha Mochi Croffle ($42)Croffle 帶少少脆身, 佈滿抹茶粉, 中間夾住抹茶味超濃既綠色麻糬, 超級好食, 仲要係即叫即整, 所以等既時間會比較耐😉 因為呢個係分店限定既關係所以都好多人叫, 我地買完隔左半個鐘都已經賣曬🙈 除左甜品之外仲有All day breakfast同埋少量鹹食嫁
Iced Matcha Latte ($42)
Matcha Mochi Croffle ($42)