2022-07-26 35 views
鴛鴦鍋(鰂魚湯,酸菜湯)$148鰂魚湯見到佢地係煎香左條鰂魚,之後再加湯做湯底。鰂魚湯煮出黎係奶白色,魚湯鮮甜,肉質雪白。熬出黎做嘅湯齋飲都好正!嗰到服務好好,會教你幾時飲,點樣飲同唔魚湯底嘅評價!我哋都叫左半碟牛同羊。用依個湯底煮出黎嘅肉好鮮甜,我食嘅時候冇點過啲醬料。桂花魚$268 須然桂花魚有少少貴,都值得一試。食落肉質真係好嫩滑,肉質鮮美但係唔會腥,而且唔算多骨!如果你哋都唔係好熟唔同魚嘅賣點,你地可以向waiter 請教。佢地好nice 同有耐性咁同我哋介紹每一隻魚嘅味道!紅糖冰粉紅糖冰粉超啱食緊火鍋,食到個人熱晒啦先食。紅糖冰粉有提子乾、紅糖、芝麻、花生同透明嘅凉粉。依加佢地仲有一個優惠,只要like and share 佢哋社交平台 page 就會有一碗免費嘅紅糖冰粉啦。
鴛鴦鍋(鰂魚湯,酸菜湯)$148
鰂魚湯