2015-04-22
我長期在大圍返工, 一向最HAPPY就是公司的放下午茶時間, 我在附近又見到一間OK的CAFÉ去, 當我親自見到我真是不敢相信, 在這區有質素裝修如此IN又非常好看的餐廳, 通常哩種餐廳應該在商場先會見到, 但我在屋邨見到, 真是頭一回.我又見到飲品無限添飲, 又是第2次驚喜, 都是那句: 在屋邨見到真是頭一回,我無論如何我都要去食, 入去座位非常寬闊, 怎有可能, 出面間間餐廳都想縮細通道, 加多位置, 但是他地是如此寬闊通道, 真是沒見過.我們一行3人分別ORDER, 咖哩薯仔洋蔥燴牛肉飯, 咖哩味道香好似放香草好清香, 份量十足, 跟餐又送飲品無限添飲, 都只是$30幾, 哩個市道有哩種價錢D質素同服務, 不得不說真是好抵, 已經出乎市場同客人預料之外, 所以當我去到他地下午茶是FULL, 因為有他優勝之處, 不得不佩服.我們又ORDER黑椒蜜糖雞亦, 哩個一定要推薦蜜糖包住雞亦D脆皮口感味道一流, 再來韓式焦糖麵包磚, 焦糖CREAM配熱辣辣麵包磚, 香滑, 我又去玩具架, 拿啤牌同大富翁玩, 真是非常悠閒下午茶, 有野食有得玩又舒服, 我去其他CAFÉ裝潢不見得好看過哩度,
我無論如何我都要去食, 入去座位非常寬闊, 怎有可能, 出面間間餐廳都想縮細通道, 加多位置, 但是他地是如此寬闊通道, 真是沒見過. 我們一行3人分別ORDER, 咖哩薯仔洋蔥燴牛肉飯, 咖哩味道香好似放香草好清香, 份量十足, 跟餐又送飲品無限添飲, 都只是$30幾, 哩個市道有哩種價錢D質素同服務, 不得不說真是好抵, 已經出乎市場同客人預料之外, 所以當我去到他地下午茶是FULL, 因為有他優勝之處, 不得不佩服.
Other Info. :
雜誌, 多款玩具提供