2022-12-29 872 views
老老實實講,如果唔係地膽老友推介,真係唔會黎呢一度,就算黎呢一度都唔會行入黎,就算行入黎都唔會幫襯呢一間,因為個地方真係有D惡劣。不過坐喺度一路食一路見到好多人Keep住幫襯,主要係外賣為主,有D客仲堂食完仲會叫外賣,原因只有一個,就係佢D蒸飯真係非常出色。呢個係排骨飯,差唔多8成人都食呢一個,先講D排骨,竟然無乜肥肉,真係難得,因為多脂肪嘅排骨價錢係平D,所以出面好多地方都會用肥排骨,另外佢D飯都好好食,真係做到軟硬適中,同埋佢個豉油都幾香,夾夾埋埋就成為咗一碗好正嘅排骨飯。另一碗我就叫了臘味飯,佢嘅臘味飯係只有臘腸同臘肉,兩樣又係好難得地瘦,似乎呢間舖頭嘅主事人對D用料都有D要求。味道唔錯,真係真正地道嘅風味。
$34.5