2015-06-30
2017 views
一個勁悶熱既中午, 勁想食burger既我, 來到成日都排隊既BLT.為左避開長人龍, 我選擇了3pm來到, 點知都係要排, 不過見只係排第3, 所以就等一等.經過上次向burger room中左伏之後, 今次我小心左, 只係叫左一個set.classic blt 係hk$168再加hk$28可轉milkshake見到甘多人叫milkshare我就懶甦叫左個strawberry味, 點知真的出事. 個milkshake甜到同食十梗糖無分別. 唔知其他味會唔會好d啦, 不過為自己健康著想, 真係唔建議大家叫黎個味.好啦, burger 來到啦. 麵包軟熟, 番茄係室溫, burger入面既patty 叫了medium 果真肉味十足及勁juicy.對比burger room, blt黎d先係burger. 難怪甘多外國人也是座上客.而跟set既fries, 真係要比佢一個讚, 分量多不在話下, 熱辣辣加埋mustard及ketup一起食,真係大滿足.p.s.其實開頭都打算係2個人叫2個burger, 不過因為個fries既分量真係幾多下, 所以食完個fries, 真係再叫唔到多一個burg
p.s.其實開頭都打算係2個人叫2個burger, 不過因為個fries既分量真係幾多下, 所以食完個fries, 真係再叫唔到多一個burger食. 所以如果細食既朋友就要小心一下佢地既分量.
BLT
甜到爆既strawberry milkshare