2015-05-31 329 views
有時人同食物一樣,可以好真,都可以好假,有時跟本一路都好真,係比人話假,...今次巧遇紅雨,就去試下呢個分唔到真假的雪糕,呢到地方唔大,但好出名,唔係紅雨都可能無位,menu 係用電子ipad,幾環保,主打牛扒同豬扒,我地各樣叫幾款試下,冰極牛扒,看賣相真係幾真,切開是用士多啤梨加朱古力做成,配一點生果,同花生醬多事,雪糕夠凍,唔太甜,多士也不油膩,唔錯冰極朱扒,真係好似吉列朱,麵包糠不太厚,配合果醬食用,我覺得醬料比較酸,唔點好味一點,入面應該是牛奶或雲呢拿雪糕,幾好味,少少脆,好特別雪糕漢堡,呢個太普通,只是脆麵包加雪糕,不太夾味,怪怪地,配蝴蝶餅條,但唔脆,一般3.6and coffee gathering,應該係唯一飲品來,將coffee慢慢倒下,雪糕就會溶,幾得意,但無咩味總結,牛同朱都唔錯,做法突破了傳統,以假亂真,有創意
menu 係用電子ipad,幾環保,
主打牛扒同豬扒,我地各樣叫幾款試下,冰極牛扒
冰極牛扒
冰極炸豬扒
ice-cream burger
3.6and coffee gathering
總結,牛同朱都唔錯,做法突破了傳統,以假亂真,有創意
$120 (Tea)
冰極牛扒
冰極炸豬扒