好耐冇買過團購,因為而家好多時買團購間餐廳D野食都好唔得10月果陣見呢間做團購,我都好小心地上黎openrice睇下食評,見到都OK所以決定搏一搏,試一試由於張團購1月尾到期,一直都冇時間食,就搞到而家先食買果陣都知要加錢,不過冇計過佢加得咁鬼鼠 星期五至日要加$10,閒日加$43,原來喺所謂黃金時間,仲要加多$20團購果陣俾左$99,埋單加埋都$162/位,絕對冇平到張團購話要兩日前book位,一黎到,根本勁少人,都心知不妙好喇,點野食,點菜紙得果5,6款,睇左一輪先知咁少野食算啦,都照點,我目標都主要係食魚生仲有叫左少少熟食,一個牛肉鍋魚生:都算係最食得落肚既野,雖然唔洗煮,但有部份魚生D味硬係覺得怪怪地,唔新鮮囉 仲要D wasabi係冇味既,我都未食過咁既wasabi,真係用黎擦牙都唔會覺得有問題天婦羅:勁油,炸粉唔好食,我咬走哂食D粉先食入面D南瓜,咁好少少海皇湯:唔掂,好難飲,D料得金菇都叫海皇湯 冷麵:好普通,冇味清酒煮蜆:冇味,D蜆肉又鞋,總之係難食牛肉鍋:又係冇味,得兩片肉,D菜唔新鮮,舊粟米仲要黑左一撻 爛既,點食呀,食左兩片牛肉成個鍋冇食到,更加唔諗住散叫
好耐冇買過團購,因為而家好多時買團購間餐廳D野食都好唔得
所以決定搏一搏,試一試

由於張團購1月尾到期,一直都冇時間食,就搞到而家先食
買果陣都知要加錢,不過冇計過佢加得咁鬼鼠

團購果陣俾左$99,埋單加埋都$162/位,絕對冇平到

張團購話要兩日前book位,一黎到,根本勁少人,都心知不妙

好喇,點野食,點菜紙得果5,6款,睇左一輪先知咁少野食
算啦,都照點,我目標都主要係食魚生
仲有叫左少少熟食,一個牛肉鍋

海皇湯:唔掂,好難飲,D料得金菇都叫海皇湯

冷麵:好普通,冇味
清酒煮蜆:冇味,D蜆肉又鞋,總之係難食
牛肉鍋:又係冇味,得兩片肉,D菜唔新鮮,舊粟米仲要黑左一撻

爛既,點食呀,食左兩片牛肉成個鍋冇食到,更加唔諗住散叫佢其他野黎打邊爐
飲品:野飲就自己出去"針"既,不過係汽水機,都算啦,其他仲有咖啡果D,好奇怪,我就唔會飲

我都未食過一間放題我食未夠1個鐘就停哂手,D野食真係揀唔落手
除左D唔洗煮既魚生係食得下同D汽水係飲得下之外,D熟食真係好怪味

見到佢地貼住叫顧客唔好浪費食物,講真,D野咁難食我真係放唔到入口

你地煮到咁難食,好似係你地浪費緊D食物囉

中完一次伏冇下次,如果有果D劣食團我都歡迎大家黎呢度試下
Other Info. : 購團
2014-01-14
$162 (Dinner)
Dining Offer
Group-buy