2012-08-19 52 views
同朋友睇完低俗喜劇差唔多5點. 就帶佢黎The One 呢度諗住睇日落..朋友第一次黎, 仲好興奮.黎到好彩唔洗等位又無minimum charges, 不過今日係星期日, 所以無Happy Hours, 全部正價. 8點還枱. 我地當然坐露天啦, 不過位置唔太靚, 唔係好睇到日落. 所以日落張相係走去另一邊影架 5點都仲有D熱. 6:30PM左右有D涼風, 就真係唔錯^^ 仲有D唔捨得走叫左2杯飲品, 一個串燒蕃薯, 蕃薯我無食到, 朋友話好味, 又甜喎Mojito (約$85): 味道清清甜甜, 幾好, 而且無乜酒味Pina Colada (約$85): 帶親朋友黎, 佢地唔知飲咩時, 我都介紹呢隻, 因為實好飲, 又似菠蘿沙冰又夠甜

Mojito
Pina Colada