專寫中伏嘢⋯⋯唔想㗎⋯耐何⋯⋯🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️價錢合理,份量合理,環境正常,味道大伏💩睇IG post推介星期日傍晚1730食,去到除咗main 算係叫齊其他都sold out…食物質素,98蚊幾隻雪藏蝦加兩塊麵包仔叫多士,蝦冇咩蒜蓉味又重雪藏味。個鴨飯,飯正常大家樂味,鴨唔香,皮算OK脆,但入面啲肉又冇味又太熟。兩杯嘢飲$44一杯(少甜),一杯冇味(紫薯)一杯正常(黑糖,可可粉多係杯嘢上面但冇可可味),旺角出面街求其一間手搖都又大杯又好飲過佢,不過咁佢整到咁打卡係令嘅,如果有人錢多可以一試~至於環境⋯PartyRoom質素,某寶風重。服務⋯⋯有人我都比4星㗎,打工唔易我明⋯⋯值唔值得喎~哈哈╮( ̄▽ ̄"")╭
專寫中伏嘢⋯⋯唔想㗎⋯耐何⋯⋯🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
價錢合理,份量合理,環境正常,味道大伏💩

服務⋯⋯有人我都比4星㗎,打工唔易我明⋯⋯
值唔值得喎~哈哈╮( ̄▽ ̄"")╭
2024-07-07
$170 (Dinner)