2024-07-14 271 views
今次黎到觀塘,同大家介紹一間主打即叫即蒸既傳統石磨腸粉 一 鳳鳴石磨腸粉🌟石磨雞蛋豬肉腸粉 套餐 $44腸粉米漿有三個選擇(白米/紅米/黑米)腸粉即叫即蒸,食得米漿獨有既米香腸粉口感滑嫩搭配雞蛋同豬肉🤤👍🏻🌟胡麻醬手撕雞腸粉 套餐 $51胡麻醬手撕雞搭配口感滑嫩既石磨手工腸粉,我個人幾鐘意 🤤👍🏻*跟餐仲會有埋小食(燒賣/魚蛋)+佢地自家製飲品(我選配左豆味香濃既自家製豆漿🤤👍🏻)🌟自家製招牌麻香汁 $45(枝)老闆自家研發,由花椒、辣椒、紅椒、指天椒等混合製作而成,香中帶麻,麻中帶香,鐘意麻辣不妨一試📍鳳鳴石磨腸粉 (觀塘廣場)地址 : 觀塘開源道68號觀塘廣場地下G34號舖#觀塘 #鳳鳴石磨腸粉 #鳳鳴 #腸粉 #豆漿 #麻香汁 #留港消費 #支持小店 #手工腸粉 #石磨腸粉 #覓食觀塘 #食在觀塘 #良心小店💛 #觀塘食乜好 #為食關注組 #香港美食地圖 #石磨雞蛋豬肉腸粉 #胡麻醬手撕雞腸粉 #九十後行到邊食到邊

🌟石磨雞蛋豬肉腸粉 套餐 $44
腸粉米漿有三個選擇(白米/紅米/黑米)
腸粉即叫即蒸,食得米漿獨有既米香
腸粉口感滑嫩搭配雞蛋同豬肉🤤👍🏻

🌟胡麻醬手撕雞腸粉 套餐 $51

🌟自家製招牌麻香汁 $45(枝)

📍鳳鳴石磨腸粉 (觀塘廣場)
地址 : 觀塘開源道68號觀塘廣場地下G34號舖