公司附近嘅日式餐廳,一直好想試,佢門口啲燈籠好sharp,就放工試試佢!🏮豚骨魚介沾麵 💰 98用電話落單,有得揀個沾麵係冷麵定溫麵,並盛(中)定大盛(大),好細心。一上枱,真心嚇親,佢個沾湯滾到滾到好似火山爆發咁,咁就正喇,唔會食食下凍晒!豚外皮有用火炙處理,入口即溶,沾一沾個沾湯,熱辣辣,好濃嘅鮮味,一流!食到一半,滴兩滴檸檬汁🍋,開一開胃,又係另一個食法。粟米粒 💰12新鮮爽脆,配個沾麵,作為主菜間嘅調劑又幾夾喎!🌽石燒蟹黃飯 💰128 🦀🍛呢個係限定,我一見就即刻揀左!佢一樣都係極度滾咁上枱嘅,我用兩隻匙羹攪拌,攪到均勻後每粒米飯都被金黃嘅蟹黃包含住,極度誘人!😋食到一半,石燒鍋嘅高溫令米飯帶有一層金黃的鍋巴,再增加左口感的層次,每一啖都有濃郁的蟹黃香氣,一絕!羽根餃子(5件)🥟🥟🥟🥟🥟💰37金燦燦嘅餃子底部朝天,脆而不硬,煎得啱啱好,咬落去都能都仲好juicy,很不錯。唐揚炸雞 (2件)🐓💰18炸粉極薄極脆,外酥內嫩。每一啖都食到炸雞皮的酥脆與雞肉的多汁,呢個真係必嗌小食!柚子雪芭 🍊🍧💰28用嚟做甜品真係啱啱好,口味清新,口感綿密,食完就真正大滿足!
豚骨魚介沾麵 💰 98
食到一半,滴兩滴檸檬汁🍋,開一開胃,又係另一個食法。

粟米粒 💰12
新鮮爽脆,配個沾麵,作為主菜間嘅調劑又幾夾喎!🌽
石燒蟹黃飯 💰128 🦀🍛

羽根餃子(5件)🥟🥟🥟🥟🥟💰37
羽根餃子(5件)

唐揚炸雞 (2件)🐓💰18
唐揚炸雞

柚子雪芭 🍊🍧💰28
柚子雪芭
2024-06-14
石燒蟹黃飯
羽根餃子(5件)
唐揚炸雞
柚子雪芭