2019-06-07 3996 views
同生意夥伴有啲嘢傾,平時通常去開尖沙咀某間餐廳酒吧飲杯野一邊傾,但今次避免撞到其他行家,我同佢又都係住喺新界東,所以partner提議去石門。呢間酒店嘅晚餐buffet之前同屋企人有試過,感覺麻麻,所以本身都冇帶住期望嚟,都係諗住飲杯嘢,傾返公事。但坐低見到個Menu $398一打生蠔連兩杯酒,覺得幾抵所以叫咗一set試吓。生蠔雖然好細隻,但$398呢個價錢,仲要包兩杯酒,都唔敢有太多要求。之後一邊傾公事一邊飲,叫多咗個pizza、一碟燒豬肋骨同叫多咗支酒。食物味道不過不失,但餐廳環境一流,有室內仲有露天坐位,景觀唔錯,幾個朋友飲杯嘢吹下水,呢間餐廳係一個唔錯嘅選擇。
$700 (Other)