2025-05-30
今日我哋兩個人,就嚟呢度試吓佢嘅午餐,我上網見到有lunch set所以就嚟試吓🤨 之前試過佢嘅afternoon tea set,嘢食都算OK,但係個環境好好,又夠靜,所以今次再嚟試吓佢嘅lunch。😌 lunch set都係包餐湯main course,而飲品就係要另外加錢。我哋一個叫咗Pizza,一個就叫咗三文魚沙律,我覺得個三文魚沙律份量就偏小,但個Pizza就都算幾大個,一個人就食唔晒,所以建議都可以帶定外賣盒如果細食嘅話。 因為book咗12點嘅關係,去到一個人都冇,之後先至慢慢有人上嚟食lunch,整體環境都係好舒適,比較靜,好適合想慢慢傾偈,慢慢食嘅嘅人。😉 食物我就覺得正常發揮,反而係個環境令整體加分!如果呢個價錢有呢個服務同埋呢個景,我都覺得是一間值得回頭嘅餐廳😙