2019-10-03 1770 views
今日特登入嚟美景花園搵朋友食嘢決定咗要嘗試吓一間韓國餐廳好少係香港小地方見到韓國餐廳如果多人黎食,可以考慮返叫啲烤肉拼盤👍🏻咁岩我地坐低嗰陣啲客人未黎曬所以以為冇乜人點知過左十五分鐘後全場爆滿👍🏻👍🏻👍🏻建議大家都係早少少六七點好落黎食🌟侍應姐姐佢表示兩個樓面超忙呀🌟韓式牛骨湯飯$8️⃣8️⃣白飯另上的,店家都幾有心,肉都幾多,個湯幾香,冬天再黎飲過個湯暖下胃呀💕我地見大家都係去雪櫃自取呢個無糖茶:)如果大家第一次黎既話又見到侍應姐姐太忙就可以自己去拎左先😌💕小菜實在太岩我口味💕因為係唔辣㗎!💕通常韓國啲小菜都比較難嘅呢幾碟小菜入面得泡菜係稍為辣少少但係都可以接受嘅我諗呢一個係因為配合返香港人口味我地勁快清曬啲小菜😋話咁快就上菜,大概等左十幾分鐘內比我想像中快手呀🌟海鮮石頭窩飯$7️⃣2️⃣個飯一嚟到我哋已經唔好咁講咁多嘢啦要即刻撈一撈佢呀勁香呀!仲有飯焦tim!🌟鰻魚石頭窩飯$7️⃣2️⃣鰻魚飯個鰻魚比較軟身小小 配埋啲小菜撈埋一齊都好香噴噴呀😋P.S. 少見的韓國餐廳,入面用既係韓式筷子,有韓國啤酒同飲品,裝修好似去左美國啲韓國村餐廳咁🌟
今日特登入嚟美景花園搵朋友食嘢
決定咗要嘗試吓一間韓國餐廳
好少係香港小地方見到韓國餐廳

如果多人黎食,可以考慮返叫啲烤肉拼盤👍🏻

咁岩我地坐低嗰陣啲客人未黎曬
所以以為冇乜人點知過左十五分鐘後
全場爆滿👍🏻👍🏻👍🏻
建議大家都係早少少六七點好落黎食🌟
侍應姐姐佢表示兩個樓面超忙呀

🌟韓式牛骨湯飯$8️⃣8️⃣

我地見大家都係去雪櫃自取呢個無糖茶:)
如果大家第一次黎既話
又見到侍應姐姐太忙就可以自己去拎左先😌

💕小菜實在太岩我口味💕因為係唔辣㗎!💕
通常韓國啲小菜都比較難嘅
呢幾碟小菜入面得泡菜係稍為辣少少
但係都可以接受嘅
我諗呢一個係因為配合返香港人口味
我地勁快清曬啲小菜😋

話咁快就上菜,大概等左十幾分鐘內
比我想像中快手呀

🌟海鮮石頭窩飯$7️⃣2️⃣
個飯一嚟到我哋已經唔好咁講咁多嘢啦
要即刻撈一撈佢呀
勁香呀!仲有飯焦tim!

🌟鰻魚石頭窩飯$7️⃣2️⃣
鰻魚飯個鰻魚比較軟身小小 配埋啲小菜撈埋一齊都好香噴噴呀😋