2006-06-21 9 views
放工已經好累, 唔想再多行, 所以近近地去左呢度食啦, 上到去好多人係度任食邊爐, $48有火鍋重有得自取燒臘同點心, 下次可以try try叫左3碟小菜, 一個係鮑汁炒什菌, 西蘭花炒駝鳥肉, 黑椒雞柳牛柳, 好快就上台啦, 鮑汁什菌蠔油味好重, 味道不錯, 什菌款式多, 炒得又爽口, 唔錯唔錯西蘭花炒駝鳥肉個蘭花ok, 蘭花炒得好翠綠好鮮艷, 但係駝鳥肉雖然夠厚片有咬口, 但係炒得過左火, 有點un, 味道又係蠔油味.....??黑椒雞柳牛柳伴埋西芹, 雞柳切到好似絲咁, 好細條又幼, 份量又少, 牛柳煮得有點過時, 又係un的, 但個量就多, 但un的比我又有咩用呢? 黑椒味淡淡的, 但係都係好重蠔油味的.......service ok, 坐得都ok, 地方闊落人又唔多, 但我諗下次點菜時要小心選擇啦