2023-01-01 100 views
Hello 大家好👋🏻!今日我嚟到位於葵芳新都會廣場嘅「金子半之助」。 想食天婦羅一定會想起金子半之助, 一間天婦羅專門店。 簡約日式裝修,坐位舒適。 食物質素穩定,我俾佢處於高質位置😆😆😆。美食攻略:今次同大家分享一下佢哋嘅「豐盛華麗之《江戶前天丼》」。開初睇餐牌都無在意呢個天丼嘅形容詞,到上菜果時豐盛華麗呢四個字係我個腦海中浮現😆😆😆, 真食物靚過上鏡我真係第一次遇到。 大大條鰻魚,加上好好味海老同埋小柱魷魚,炸得剛剛好唔覺油膩,溫泉蛋撈埋啲飯一齊食,同佢個賣相一樣咁正😋😋😋。美食指數:5🌝最高味道:🌝🌝🌝🌝🌚環境:🌝🌝🌝🌜🌚服務:🌝🌝🌝🌚🌚賣相:🌝🌝🌝🌝🌚

美食指數:5🌝最高
味道:🌝🌝🌝🌝🌚
環境:🌝🌝🌝🌜🌚
服務:🌝🌝🌝🌚🌚
賣相:🌝🌝🌝🌝🌚
2022-12-07
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
$170 (Lunch)
  • 江戶前天丼