2021-02-23 76 views
意大利神級大師黎左香港開店,名氣咁大當然要去朝拜一下啦!價錢定價中上,環境氣氛都非常好,放假chill下都好舒服!今日中午約左朋友去食個brunch,梳化位好舒服啊餐牌有兩個餐,分別係pasta和sandwiches,包括餐湯、甜品和咖啡或茶,都好抵食我同朋友就單點兩個主食!All Day Breakfast食材同出面唔同,有煙肉焗蛋、芝士蕃茄雞扒、巴馬火腿⋯好特別啊!新鮮感滿分!雞扒香嫩又多汁,加上蕃茄醬和芝士焗香,超惹味!蒜蓉麵包配牛油和士多啤梨果醬,味道豐富多士好香脆,蒜味又重我叫左吞拿魚醬拖鞋包,賣相好靚!餡料又多,他他醬好香甜,麵包又用牛油烘香!
我同朋友就單點兩個主食!All Day Breakfast