2022-05-29 69 views
之前有聽朋友介紹過,咁啱見到旺角新開,所以專程去試吓。不過佢嘅店面太簡約,行過咗龍都唔覺,然後倒返轉頭搵呢間舖頭。人流唔多,只有一兩枱客人,環境好清幽,完全唔似車仔麵,簡約文青風。車仔麵,我叫咗油麵。餸叫咗咖喱魷魚、蛋、日式叉燒。如果唔係送咗幾條生菜,成個包裝真係好似日本拉麵。日式叉燒幾好食,推薦,如果舊叉燒再大份啲就好,魷魚佢比好多,份量幾充足。蛋係流心的,真係好有食緊日本拉麵嘅feel。我叫小辣,已經都幾辣。咖央西多士,附有牛油同埋煉奶。中間的醬會比較多,唔知點解食落有少少奶皇包的味道,不過都算幾好食。凍檸茶加$8。椰汁紅豆冰加$12埋單HKD 104。

咖央西多士

咖央西多士,附有牛油同埋煉奶。

凍檸茶加$8。

椰汁紅豆冰加$12

埋單HKD 104。
2022-05-29
$50 (Tea)
咖央西多士