⚠️‼️野豬出沒注意🐗一向出名多嘢食嘅銅鑼灣澳門逸園中心最近開咗新居酒屋🎏🎉由靚仔老細 @chef 主理,主打食唔同嘅居酒屋料理,主廚非常友善細心,唔單止照顧每一台客人嘅需要,而且不時會同客人傾偈交流✨😆重點係每樣菜式都好好味,絕對食得出廚師嘅心機同誠意!🌟燒牛舌扒 $168‼️大家必須要叫呢碟燒牛舌扒🥹‼️食完之後直接榮升我喺香港心中top 1嘅燒牛舌🥇❤️🥹牛舌經過多小時慢煮,色澤粉嫩有油光,咬落去帶微焦香,口感超級爽彈同軟嫩🥹😍完全唔需要費力咀嚼😝每咬一口牛油香都充斥口腔,真係超級好食🥹個人特別推介可以點少少柚子鹽同Wasabi一齊食,超級惹味des!🌟明太子玉子燒 $68做得好出色嘅玉子燒🥰✨又係差唔多每一台都會叫😝玉子燒超級嫩滑,差唔多一夾就散🤣入口係超級水嫩,中間仲有海量明太子醬‼️玉子燒味道偏甜,同明太子嘅鹹香互相平衡,味道啱啱好🥰🌟汁燒豆腐 $30即使串燒都係誠意滿滿💛豆腐用火槍燒到非常焦脆,充滿焦香味嘅外皮下面嘅豆腐係充滿醬汁嘅香甜,超級水嫩juicy😋💦🌟野豬卷 $168卷物中間有吞拿魚蓉,上面再放上海量三文魚籽同海膽😋一啖食落去係超級鮮甜!一啲腥味都冇🥹連平時唔食生嘢嘅朋友都
⚠️‼️野豬出沒注意🐗

🌟燒牛舌扒 $168

🌟明太子玉子燒 $68

🌟汁燒豆腐 $30

🌟野豬卷 $168
卷物中間有吞拿魚蓉,上面再放上海量三文魚籽同海膽😋一啖食落去係超級鮮甜!一啲腥味都冇🥹連平時唔食生嘢嘅朋友都食到😝

🌟帶子三文魚籽 $55
酥炸帶子放上自家製蛋黃醬同粒粒三文魚籽,口感豐富而且鮮味十足✨

🌟吉列芝士火腿 $48
炸到金黃色,口感酥脆,中間係超級多芝士,絕對係邪惡之選😈

🌟關東煮🍢
我哋叫咗蘿蔔、煙燻小香腸、牛筋肉、竹輪同油豆腐,蘿蔔吸滿湯汁,超級香甜😋牛筋肉大大串,而且肉質非常軟腍!

🌟柑桔冷素麵 $38
最後一定要食返一個清爽嘅冷麵😆麵質非常煙靭,配埋清甜嘅柑桔醬油解膩一流😋

另外我哋仲叫咗….👇🏻👇🏻👇🏻
🌟野豬薯仔沙律 $48