2022-07-18 57 views
北區人唔洗出其他區都有拍拖西餐廳🍴之前拍拖次次都同男朋友出九龍食,今次我地留番係北區省番程車既時間😌我地先去逸峯廣場route83食野先,之後再番屋企睇片男朋友都屬於一名正宗食肉獸黎架~佢叫美式燒豬仔骨配炸薯條 ,本身佢成排上架,我地有叫侍應幫手分開,佢都好熱情無問題,啲豬仔骨燒到岩岩好,面頭揸左啲烤醬味道濃郁😋另外,我地仲叫左個法式燒羊架配香草燒汁,羊架好厚身,咬落啖啖肉同埋都嫰口,配埋個香草汁啲羊味更加升華😝 唔好以為三件羊架唔夠食,佢配原隻焗薯,啖啖牛油配薯仔,正!最後試左個椰菜花忌廉湯,平時比較常見西蘭花忌廉,第一次見到椰菜花~都係打得好細滑同埋忌廉比較岩岩好,唔會太漏😙