2025-02-23 0 views
久不久都會專程過嚟佐敦食順德菜,佢哋D店員叔叔姐姐好好客,全程都笑容滿面,好有家的感覺👅每次食都唔會失望,無論係地道小炒定生猛海鮮,都係質素保證,個人非常推薦🔥🔥☑️西芹焗魚卜推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️貴為招牌菜之一,西芹焗魚卜真係唔係度度都有得食👀 魚卜處理得好好,好乾淨,又新鮮💦腍口帶點爽彈,而且好大一嚿,食落好過癮☑️芥蘭炒豬爽肉推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️豬爽肉口感無得頂,肥肉爽口唔油膩,厚薄均勻,唔會韌咬唔斷🐷 芥蘭都係出色,幼嫩無渣,芥蘭味都好突出,炒得又香又有鑊氣,嗌個白飯配住食,就係完美🍚雖然今日人唔多,只能嗌兩個餸,但食得好開心☑️☑️咁高質素,服務亦佳,每日食都唔會厭👍🏻👍🏻👍🏻

☑️西芹焗魚卜
推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️