2023-02-21 1541 views
經朋友介紹推薦🌟,同屋企人嚟呢間私房菜試吓,呢度位置方便,最緊要係啲嘢食俾足料,高質素,屋企人都讚我搵到個好地方👍生拆蟹肉扒金山勾翅,一嚟就有大大碗翅,仲要碗碗都啖啖翅,真係不得了~食得好爽😂再嚟有呢個天下第一雞,好香好滑,好香脆,好好味😋呢個蒸元貝又係好好味👍 真材實料,配埋個汁真係好夾😍我最中意就係呢個芝士龍蝦🦞 好高質,嚿嚿都啖啖肉,咁多個人分都食到好飽😆仲有呢樣呀,原隻飽魚扣山真海味,一嚟到咁大盤,大家都嘩一聲,又有鮑魚,又花膠,仲有海參,堅係好味嘅,好入味💯再嚟炸到金黃色香脆嘅黃金蝦球拼芋蓉多士,其實已經好飽,證明真係好足料😋😋😋呢條東星班肉質好滑,食魚最緊要配到個好味嘅豉油汁,呢個汁調得好好味🤤超夾呀!瑤柱扒時蔬,真係好足料,食完啲菜都仲有好多瑤柱汁🤪原本已經好飽,但呢個炒飯又食左2碗,屋企人都清曬,因為真係好好食,炒到一粒粒咁,讚☺️終於到甜品啦~ 係牛奶燕窩,好香牛奶味,同一開頭個翅一樣,呢個啖啖燕窩,絕對俾足貨😋總結,我朋友真係冇介紹錯‼️呢度食物質素高質之餘,環境同地理位置都好好,絕對係家庭聚會嘅好地方,又有房俾我地夠曬私人,屋企人都係咁讚👍😆 仲已經話要同朋友再嚟食過

再嚟有呢個天下第一雞,好香好滑,好香脆,好好味😋

呢個蒸元貝又係好好味👍 真材實料,配埋個汁真係好夾😍

瑤柱扒時蔬,真係好足料,食完啲菜都仲有好多瑤柱汁🤪

總結,我朋友真係冇介紹錯‼️呢度食物質素高質之餘,環境同地理位置都好好,絕對係家庭聚會嘅好地方,又有房俾我地夠曬私人,屋企人都係咁讚👍😆 仲已經話要同朋友再嚟食過,要𝐄𝐧𝐜𝐨𝐫𝐞💯 我都好少寫食評所以只係識講好好味😂 真心推介超滿足👍👍👍