科學園又有好中菜-八方棧🥢住喺附近,一直期待有好嘅餐廳。白石角居民提供住戶證仲有優惠添。呢間餐廳係五星總廚主理,主打京滬粵點心。絕對有視覺同味覺嘅享受。餐廳便加係寵物友善餐廳,設有露天茶座,可以將自己嘅貓貓狗狗一齊飲茶,更開心🙂️必食推介😋🥢黃龍蟹肉餃-名副其實嘅皮薄餡靚🥢蟹籽蝦多士-上堂仲係熱嘅,新鮮即炸超好味🥢雲霞彩虹蝦餃-蝦肉爽口🥢妃子笑鹹水角-打卡之選,好創新🥢黑毛豬叉燒滑腸粉-腸粉嫩滑,黑毛豬特別美味🥢蔬汁金柚雪山包-,味感清新,清甜柚子味,呢個有驚喜🥢千秋小籠包-湯汁多,肉質香🥢招牌流沙包-我女女自己就食咗一籠,佢最鍾意流心🥢金網脆煎鍋貼-手工之作,煎得好香🥢紅棗桂圓茶-養顏之選,超多雪耳,好足料🥢冰涼西瓜糕-真係有啲西瓜味,好特別嘅甜品好多嘢都想試,想一嚐五星級嘅味道,唔一定要去五星酒店,估唔到附近就有一間啦,傳統工藝與新派味道結合
科學園又有好中菜-八方棧🥢

必食推介😋
🥢黃龍蟹肉餃-名副其實嘅皮薄餡靚
🥢蟹籽蝦多士-上堂仲係熱嘅,新鮮即炸超好味
🥢雲霞彩虹蝦餃-蝦肉爽口
🥢妃子笑鹹水角-打卡之選,好創新
🥢黑毛豬叉燒滑腸粉-腸粉嫩滑,黑毛豬特別美味
🥢蔬汁金柚雪山包-,味感清新,清甜柚子味,呢個有驚喜
🥢千秋小籠包-湯汁多,肉質香
🥢招牌流沙包-我女女自己就食咗一籠,佢最鍾意流心
🥢金網脆煎鍋貼-手工之作,煎得好香
🥢紅棗桂圓茶-養顏之選,超多雪耳,好足料
🥢冰涼西瓜糕-真係有啲西瓜味,好特別嘅甜品