2019-04-15
一入科學園做野、就知道食飯又貴又難吃又冇得揀!咁多年都冇乜改善,真係同對面既馬鞍山美食沙漠相映成趣!直到科學園最近開咗一間愛麵梓之後,科學園人可以吾需要哑忍劣食食堂,終於等到一間良心食店為我地服務!呢間野雖然叫愛麵梓、但估佢吾到有原盅炖湯,仲有即叫即炒粉麵!識食一定叫乾炒牛河、咖哩牛飯,味道正宗 用料同份量更加係同區冇人能及,價錢親民,普通打仔都輕鬆負擔得起!啱啱開既時候,有個新同事居然俾人誤導⋯⋯因爲愛麵梓入口同隔離果間X伯苦 一齊,佢係門口餐牌睇完打算叫炖湯就行入去。點知入口有個長髮大陸口音姐姐話買飛可以 同佢買、仲話湯賣曬啦,食第樣!咁求其叫個咖哩食啦。P佢個K 俾完錢先見到張飛寫住X伯苦。。。。。。俾咗錢無奈都局食。。。。。食完個朋友好嬲!佢話難食到一個點、仲要係明白佢地點解要偷扼拐騙隔離愛麵梓既客,因為佢吾尊重客人 吾尊重食物,只能出旁門左道偷人生意!希望愛麵梓一直愛下去!提醒各位吾好買錯隔離的飛、吾好俾奸商得呈!