2022-08-22 59 views
落咗幾日雨,凍凍地,搞到好想食韓燒, 所以就揀咗呢間係科學園嘅韓燒店。 首先要讚一讚佢嘅環境, 坐落好闊落,抽風好,食完都無成身油煙味!呢到嘅刺身媲美好多日本餐廳,特別推介個劍魚腩,好新鮮同好大舊!我哋點咗幾輪刺身。海鮮方面都好多選擇, 我點咗扇貝同生蠔,件件都好大份, 非常鮮甜!值得要讚嘅係,通常燒完海鮮之後個爐都會污糟,店員會即刻幫我哋玩一個新嘅,呢點值得讚賞。牛肉我哋揀咗頂級嗰款,油花比我想像中多,入口即溶,我都忍唔住食咗幾碟。除咗牛肉之外,薄切牛舌都好正,好有口感,非常爽脆。最後要介紹既係海鮮煎餅,佢係煎得非常之香脆,我哋最後食咗三塊,海鮮煎餅必食。

除咗牛肉之外,薄切牛舌都好正,好有口感,非常爽脆。