2024-10-25
All Day Breakfast 呢個全日早餐包括咗Grilled tomato, sausage, bacon, scramble egg, avocado, mixed mushrooms~呢款classic breakfast好多野食,為我帶來Good afternoon 。燒美國豬肉眼扒豬肉眼扒好厚身,肉質juicy,不會好「鞋」,切開可以見到粉紅色的肉,配搭mustard cream sauce。配菜有薯仔、蕃茄,健康之餘,擺盤都靚~所有set lunch +$18就可以有soup /salad + Set drink!是日餐湯係忌廉蘑菇湯甜品:開心果梳乎厘班戟除咗開心果味仲有芝士奶蓋或者期間限定口味。我當然揀觀塘分店先有嘅開心果味,梳乎厘充滿空氣感,即叫即整,淋上香濃的開心果醬,三兩口輕鬆食晒。
All Day Breakfast
燒美國豬肉眼扒