2022-12-15
原本我估唔錯的。一直想試,不過經過打電話問訂檯之後,除非我有朋友訂咗叫我去食,我應該都唔會再介紹或者問朋友想唔想試了。星期四23:15左右打,佢地接完之後電話好似收得唔好咁,我講得好大聲都話聽唔清楚,問我介唔介意過5分鐘再打,因為做緊嘢,有啲忙。係嘅,佢地都有講唔好意思。過咗15分鐘我再打,我問佢地得閒未,佢地答我未吖都係有啲忙,同埋線路唔好,佢地一直好大聲喂我,喂喂喂?咁樣,不過今次都有幫我睇有無位訂到嘅(唔係2,3日後的日子)。係,亦都有講唔好意思嘅。佢地講擺去waiting list,同事打俾你有就有,無就無。我訂4個人,如果我等到嗰日都無位嘅話就好好笑。無位我可以去訂其他,就係咁簡單。未至於要排後補。忙,就唔好接電話。好過你地叫客人打返俾你。一係你地留客人電話,你地講轉頭再打俾客人。你地唔記得打返,客人可能會再打。但至少嗰情況唔同咗,唔係一開始就要求客人打返俾你地。無位,客人都未必會就到去你有位嘅日子。如果一定要去食,預咗要訂佢地有位嘅日子,唔係你想去嘅日子。我真係第一次預到咁樣好笑嘅情況。服務2星係我覺得好笑兼,俾面人地有講唔好意思。
服務2星係我覺得好笑兼,俾面人地有講唔好意思。