2022-09-16
同個大胃王朋友好耐無見面,專登揀放題餐廳慢慢傾,盡情食,又抵d。我地點左一系列刺身就出去拎前菜同飲品,返到位無耐食物就嚟到,完美時間。刺身選擇非常多,仲要用埋乾冰上,叫左包括甜蝦,赤蝦,帶子,螺,吞拿魚,淨係食刺身都豐富。除左刺身同出面嘅前菜同小食,飲品櫃嘅飲品都好多種類,我見到隔離飲緊啤酒,唔知包唔包埋呢。跟住就食壽司,欣賞依度嘅壽司同手卷份量剛剛好唔會太大舊,食左海膽,三文魚籽小手卷,滿足口癮又唔會太飽。再點左一輪創意菜式,煮物,炸物,串燒都有叫。炸天婦羅蝦,南瓜同蟹柳都係我鐘意嘅。朋友食左不下5枝羊架,再加牛舌,燒菠蘿,蜜味牛肉粒,樣樣佢都覺得好好食。估唔到佢仲點左個壽喜燒鍋,雖然係好食,牛肉都好味,但我已經飽到不得了。最後食埋雪條,都有唔少好味選擇,畫上完美句號。 呢到坐得舒服,絕對適合慢慢傾計邊嘆美食。
再點左一輪創意菜式,煮物,炸物,串燒都有叫。