2018-05-06 3543 views
店主阿文好nice, 唔多做2人燒烤生意嘅佢好好人咁應承左我地, 好好彩!! (小店通常接7人以上嘅預約) 我地夜晚7點半去到, 店主已經起好個爐預備好食物, 一去到就燒得食物質素冇得彈, 有德國腸, 自家醃嘅雞翼, 粟米, 大虎蝦, 烏頭, 鮮果沙律, 同埋好大份安格斯牛扒!!! 鮮果沙律好清新, 加左店主自家種嘅薄荷葉。烏頭洗乾淨劏好肚內塞左青檸同香葉。仲有一定要提嘅泰式汁, 點海鮮同豬頸肉好都好香好提味!!為左確保食物質素, 店主會親自下廚幫你燒牛扒。7成熟, 外面又有炭香味, 一試難忘!小店喺觀音灣自成一閣, 環境舒服有私隱, 仲有一流海景, 好適合情侶或者一大班朋友叙舊

安格斯牛扒
2018-05-05