2022-10-19 144 views
小編同幾個朋友今日路經北角食下飯,想搵間坐得又舒服又可以休息吓嘅餐廳,最後揀左一間日式餐廳,座位舒適,枱上有掣㩒可以call侍應都幾方便,整體感覺都幾整潔同好坐!😙食物質素唔錯,價錢亦算合理,最加分係服務幾好,吹左好耐水侍應keep住幫我地加水😆【三盛燒肉丼-(煙燻雞,五花肉,牛舌)】$108三種肉類質素唔錯,牛舌又厚又多汁,爽口彈牙,煙燻雞又軟又香,五花肉肥瘦適中,整體來講唔錯😁【芝士焗壕】$48@1好香嘅芝士味,再加少少辣汁,十分開胃味道好濃蓋過左壕腥味,啱晒怕腥味嘅小編【野菜天婦羅(南瓜,粟米,茄子,甜薯,鈭蘇葉)】$88穩打穩扎嘅炸物,造型味道都唔錯【辛燒䐁梅肉拉麵】$98小編嘅朋友強烈推介,辣味刺激得黎啱啱好,好野味又開胃🔥分數:(10分滿分💛)味道:7.5價錢:7環境服務:8(以上評分只是小編個人口味而已)

【三盛燒肉丼-(煙燻雞,五花肉,牛舌)】$108

【芝士焗壕】$48@1
好香嘅芝士味,再加少少辣汁,十分開胃
味道好濃蓋過左壕腥味,啱晒怕腥味嘅小編

【野菜天婦羅(南瓜,粟米,茄子,甜薯,鈭蘇葉)】$88
穩打穩扎嘅炸物,造型味道都唔錯

【辛燒䐁梅肉拉麵】$98
小編嘅朋友強烈推介,辣味刺激得黎啱啱好,好野味又開胃🔥

分數:(10分滿分💛)
味道:7.5
價錢:7
環境服務:8
(以上評分只是小編個人口味而已)