2009-11-24 28 views
涼風凜凜,同食家兩個去左串得起。自試過佢地既出品之後,要食物穩陣好食又要有得飲番杯,都會來呢度晚飯,簡簡單單叫幾串串燒,飲下酒傾下計是一樂也。食家話羊架依然係燒得咁juicy,羊羶味濃郁,不會燒得過老,香嫩好食﹗我就最愛佢地既蜜汁雞翼,皮脆肉嫩,蜜味香濃,一人兩隻一定嫌少。餐牌上無的燒蒜粒,要問下老闆佢有冇貨先有得食,蒜頭即叫即剝,味道濃烈至極,真係唔係個個都受得起,我就覺得相當好食了﹗之前彈過佢地既牛出品質素一般,今晚再試佢地既牛肋粒,今次呢串肥瘦適中,肉味濃亦軟熟少筋做得好了很多,同老闆吹水佢都話0的來貨真係一水水,未必次次都食到好野,只有食之前就問下佢先啦﹗佢都話最近0的羊肉串來貨比較韌,寧願賣少樣野都唔俾0的客人食,怕客食左覺得唔好食,呢種態度相當正確。燒花甲夠大隻,一客六隻,加蒜蓉及醬汁同燒最美味。牛油粟米講左好多次好好食,水準依舊保持,牛油味香濃粟米夠脆夠甜,新鮮貨不是雪藏貨可比,老闆娘話整一條粟米要燒成大約半小時,相當費時及考功夫,來到唔叫真係對唔住自己﹗最後來個海鮮烏冬,烏冬彈牙好食,用料有青口、蜆、魷魚、蟹柳及椰菜等,乾身好味,作結最滿足。食咁多野埋單都係百幾蚊,抵食
涼風凜凜,同食家兩個去左串得起。

燒花甲夠大隻,一客六隻,加蒜蓉及醬汁同燒最美味。

食咁多野埋單都係百幾蚊,抵食,自備紅酒一支來吃準不錯﹗
雞軟骨加雞腎
羊架