2023-07-09 78 views
敏仔最愛就係食片皮鴨啦!最近返學都無咩功課,即刻帶左敏仔去食尖沙咀既《霸王山莊》食餐好既✌🏻✨霸王風沙雞(半隻)$198外皮超香脆,配埋啖啖雞肉,岩岩好👍北京烤鴨(半隻)$238 有全鴨皮拼半肉半皮,鴨皮充滿油香,好有風味,但美中不足係餅皮有d 痴住張紙,除此之外味道係好食既。雞絲粉皮$92 麻醬雞絲配嫩滑粉皮,作為前菜好開胃。雪菜杭椒泡魚塊 $123呢道菜係辣辣地既,有雪菜既咸香,配埋青色辣椒既香氣,令到魚塊昇華🌶霸王小籠包(四隻)$55 爆哂汁既小籠包,正呀,比平時既更多湯汁。蟹粉芙蓉拌麵$198呢碟邪惡既化身我只敢食細碗,蟹粉配埋蟹醋可以令蟹粉既味道更出,而麵質係軟滑既上海麵。法國香梨冰茶$45有d 梳打既香甜梨味茶,好解渴。熱情果百香果特飲$45 酸酸甜甜好開胃,敏仔好快清哂🤣食評總結:我細細個已經黎食ga na, 而家再黎食水準都保持到,沒有華麗的擺盤,但每款食物味道都好食,係同屋企人食飯既好好選擇👍

霸王風沙雞(半隻)$198
外皮超香脆,配埋啖啖雞肉,岩岩好👍

北京烤鴨(半隻)$238

雞絲粉皮$92
麻醬雞絲配嫩滑粉皮,作為前菜好開胃。

雪菜杭椒泡魚塊 $123

霸王小籠包(四隻)$55
爆哂汁既小籠包,正呀,比平時既更多湯汁。

蟹粉芙蓉拌麵$198

法國香梨冰茶$45
有d 梳打既香甜梨味茶,好解渴。

熱情果百香果特飲$45
酸酸甜甜好開胃,敏仔好快清哂🤣

雪菜杭椒泡魚塊
蟹粉芙蓉拌麵