2023-10-11 27 views
位於觀塘駿業街呢間新開嘅高質西餐廳,位置方便易搵,環境闊落舒適,空間感十足😎 有啲卡位超大😃😃 可同時容納八個人都唔會覺得逼,仲有桌球枱,飛標供客人娛樂,適合一班人gathering🥰 到埗一刻時間尚早,不過到咗7:30已經有八成滿座,平日夜晚都咁多人,可見食物質素有返咁上下,先至咁受歡迎😌🌟Set Dinner$728🌟蘑菇湯充斥黑椒香氣,口感綿滑真材實料,味道鮮甜有奶香😋🌟挪威三文魚他他三文魚粒鮮甜0⃣️腥味,牛油果醬好滑,同三文魚一齊食更有層次,好開胃🤤🌟美國安格斯牛仔骨配龍蝦尾上枱已經聞到牛仔骨嘅香味,真係好吸引🤤🤤兩大件牛仔骨好高質,食落juicy又惹味😍 龍蝦尾超新鮮,肉質扎實彈牙,絕對係值得encore嘅主食😋🌟法國自然春雞春雞皮脆肉滑,入曬味,伴碟嘅薯蓉都做得出色,又滑又香😎🌟是日甜品芒果慕絲蛋糕是日精選蛋糕,唔太甜感覺冇咁heavy🤤🌟cocktail 特飲分別係什果梳打,蝶豆花梳打,賣相精緻,味道偏甜😅

🌟Set Dinner$728

🌟蘑菇湯
充斥黑椒香氣,口感綿滑真材實料,味道鮮甜有奶香😋

🌟挪威三文魚他他

🌟美國安格斯牛仔骨配龍蝦尾

🌟法國自然春雞
春雞皮脆肉滑,入曬味,伴碟嘅薯蓉都做得出色,又滑又香😎

🌟是日甜品
芒果慕絲蛋糕
是日精選蛋糕,唔太甜感覺冇咁heavy🤤

🌟cocktail
特飲分別係什果梳打,蝶豆花梳打,賣相精緻,味道偏甜😅
2023-10-03
$400 (Dinner)