2023-02-28
呢幾日天氣突然好凍下咁,萬寧今日約咗朋友食飯所以決定約埋去打邊爐。呢間係朋友仔嘅朋友早幾日食完介紹我哋去食嘅,橫掂都係試下新嘢都冇所謂,好彩今日係星期日又畀我哋book咗枱喎。佢有幾個套餐都唔錯,好耐冇食過象拔蚌啦,佢呢個套餐C是包埋象拔蚌先698,計過條數都幾抵食🤣🤣🤣所以最後變咗呢個c餐。2個人食,有半隻椰子雞都好足夠,湯底一嚟到一人飲咗碗湯先,都唔錯,個湯都好濃郁。好耐冇食過象拔蚌啦,好新鮮,絕對食得出佢上枱😆之前仲係好生猛嘅😆,每一件都爽脆清甜,超推介,呢個環境呢個價錢食到呢個質素嘅,都真係算唔錯呢個份量嘅安格斯牛頸脊兩個人食綽綽有餘,佢哋嘅牛頸脊肉質鮮嫩,而且分量都幾大碟,推介另外我哋點左蟶子皇同鮑魚各一,價錢實惠,海鮮嘅嘢最緊要新鮮同夾大件👍🏻👍🏻個鵝粉腸咁都幾好食不過份量就少咗啲囉,我覺得可以再多啲,可能係貴精不貴多😆😆😆😆最後點左個芫茜餃,雖然唔係人人鍾意食芫茜,不過鍾意食芫茜嘅人一定必須要點😂食完個芫茜餃嘅份量剛好👍🏻👍🏻👍🏻
食完個芫茜餃嘅份量剛好👍🏻👍🏻👍🏻