WM咖啡廳

Café@WM
2022-11-07 991 views
因為好突然咁想食自助餐,所以就17:30先打去book位,有位當然好開心啦!諗住就算唔好食,都係過個生日啫,無所謂啦!最後我真心係喜出望外的,性價比絕對高!先講冷盤,有龍蝦仔,麵包蟹,長腳蟹,青口,翡翠螺,蝦,重有即開生蠔,真係不得了,所有海鮮都勁新鮮,$588+10%,有匯豐或恆生卡重有9折,聽說房客係有8折的, 呢個價錢絕對超值啦!刺身類就唔多,得三文魚(超肥美)八爪魚,希靈魚,原殼甜蝦,不過冷盤咁正,刺身就即時比下去了😅熟食都好多款式架,真心我掛住食嘢,所以無乜影相,但熟食質素都好ok, 特別係個意大利飯,好正,但因為太漏唔敢食太多!沙律吧都多選擇,都有好幾款沙律菜可以揀!甜品種類唔算多,特別蛋糕類,得幾款,其實都係木糠布甸,牛奶奶凍果D, 但鍾意食朱古力既朋友就一定要拎佢D朱古力食,佢兩款朱古力真係甜而不漏,一款裡面係榛子,另一款係軟心黑朱古力!總之一句講晒,呢間WM令我回味中🤤🤤
即開生蠔,都算肥
冷盤海鮮
甜品
2022-11-05
$588 (Dinner)
Celebration
Birthday