我諗個個小朋友👦🏻👧🏻見到 pizza 🍕 應該都會好似我仔👦🏻咁開心到彈彈下🕺🏻🕺🏻。係東涌好出名嘅西餐廳🍽️ The Next Chapter ,原來每個星期日☀️都有 :✨kiddle Sunday✨🍕👦🏻👧🏻有free pizza 😍🆓🆓🍕大人有花茶💐/ 檸檬茶🍋任飲🆓😚😚 我仔話佢要整9️⃣9️⃣塊檸檬🍋嘅檸檬水喎😂午餐約$100-$200,有意粉🍝、西班牙飯🍚、豬鞍🐷、漢堡包等🍔等,見到最多人叫嘅係牛扒🥩,而我就點咗個意粉💕頭盤: 沙律🥗或餐湯🥣餐湯是蕃茄湯,充滿新鮮蕃茄蓉,味道微酸開胃💕主菜:Carbonara🍝卡邦尼意粉好足料,煙肉🥓、磨菇🍄、香草🌿同芝士🧀,醬汁濃厚而不膩,口感滑溜😋💕而真主菜就係Gabriel 👦🏻 嘅免費pizza 😍😍😍大大塊絕對係貨size 🤣,蕃茄、芝士滿滿,拉絲時仲有煙架,Gabriel 👦🏻好快就食咗兩大件,好滿足再配上冰凍朱古力🍹同香氣撲鼻嘅花茶🫖,呢一餐真系完美🫶🏻餐廳就係東薈城旁邊,門口有少少位泊車🚗,你哋都同小朋友👦🏻👧🏻黎試下咁好食嘅pizza 啦💃🏻💃🏻

✨kiddle Sunday✨

🍕👦🏻👧🏻有free pizza 😍🆓🆓
🍕大人有花茶💐/ 檸檬茶🍋任飲🆓😚😚

我仔話佢要整9️⃣9️⃣塊檸檬🍋嘅檸檬水喎😂

💕頭盤: 沙律🥗或餐湯🥣
餐湯是蕃茄湯,充滿新鮮蕃茄蓉,味道微酸開胃

💕主菜:Carbonara🍝

再配上冰凍朱古力🍹同香氣撲鼻嘅花茶🫖,呢一餐真系完美🫶🏻

2023-06-07
$80 (Lunch)
  • Pizza