2008-06-27 22 views
今日又去呢間餐廳食晏.我覺得佢係大埔中心一帶環境最靚ge餐廳. 落地玻璃外面係個公園通常冇咩人, 靜英英, 另一邊綠樹成蔭, 成個格局令人好悠閒舒適, 特別係天朗氣清嗰陣, 連大帽山都望到, 景觀真係一流.午餐點咗雞扒拉面+咖啡($24), 同事點咗個牛扒餐($38). 好似樓下話齋, 得個淡字, 無論點的是豬牛羊雞魚, 味道都係差唔多 ---- 即係冇味. 如果佢唔係舒服好坐, 冇外頭啲餐廳咁嘈, 老實講, 都幾難提起興趣行入去.餐廳有免費報紙睇, 待應服務態度幾好, 除咗個餐牌幾年如一日咁悶, &味道麻麻, 其實我都幾鍾意多啲去幫襯.
今日又去呢間餐廳食晏.

$30 (Lunch)