2022-04-10
之前見到3百零蚊個下午茶for two, 咪星期日去試下啦。去到門口見到有個6百幾既,問下就比個上網見到三百幾果個menu 睇。唔知係咪因為咁啦,前面單人既就比張4人台,我兩個人真係比張二人台我,又可以同女朋友親近d 喇。咁食物黎講,尚算可以,有凍既蝦多熱,又有溫度適中既炸雞翼,完唔唔駛攤凍就擺得入口喇,夠窩心既。咁個set 仲有個咩蕃茄湯蟹仔肉檬粉,咁作為一個茄膏湯檬 ,味道唔錯既。隻燒蝦既醬幾好味既,食落因為個味道唔差,差d 唔記得隻蝦係梅既。至於服務直情親切添,上菜既時候橫插隻碟上黎,另一隻碟撬起左都得👍🏻,玩啤牌冚棉胎咁插隻手必贏。然後其他台走晒唔清,係衝黎我度收台,我真係覺得16:45仲坐係度阻人收工,我好內疚架。d 員工又知我唔飲水喉水,所以其他人都有,係唔比我,等我飲自備水,又一窩心表現。可能又一城d 消費我真係afford 唔起啦。
可能又一城d 消費我真係afford 唔起啦。