2019-08-08 60 views
有時久唔久都會落荃灣,都好多野食,今次黎左呢間就係新既炸雞專門店,仲要開係KXC隔離,正式挑機元祖鳥元炸雞 (HKD 38)炸雞唔會好重調味,但新鮮滾熱辣岩岩炸起,入面好多汁,好滑,真係好脆嫩,而且一舊都唔細,全舊淨肉無骨,我自己個人就鍾意食重口味少少,如果再濃味D就更好!日式章魚燒 (HKD 16)入面唔係全粉漿,都幾足料架,大大隻八爪魚腳,味道都唔錯,唔會燒得好燶,岩哂我突然想食下小丸子過下癮北海道芝士南瓜餅 (HKD 18)最推薦這個!芝士味唔會係好鹹個隻,但成個南瓜餅好creamy,南瓜好蓉,甜甜地,成個口感同味道好豐富,我自己就好鍾意食呢個,好好味!白桃碳酸 (HKD 18)好香甜既桃味,碳酸好有汽,無酒精,拎黎爽一爽好正~

元祖鳥元炸雞 (HKD 38)

日式章魚燒 (HKD 16)
北海道芝士南瓜餅 (HKD 18)
白桃碳酸 (HKD 18)
好香甜既桃味,碳酸好有汽,無酒精,拎黎爽一爽好正~