2021-02-07 356 views
前幾日同好朋友去左食壽司!因為朋友話未試過立食壽司,所以呢日就帶左佢黎呢度食返餐😁😁😁餐廳既環境唔算好大,大概企到8-10人,但就好整齊,感覺好企理:)食物既選擇都好多,我地心大心細都揀左一陣先決定食咩😂😂最終我要左一份十件既自選壽司同迷你三文魚籽海膽丼,朋友就要左炙燒壽司拼盤同拖羅拼盤,另外單點左幾件期間限定既壽司朋友超愛食白子,一黎到就order左份白子小食,佢話調味帶酸所以好開胃 😆😆跟住我地既壽司都陸續黎到啦 😍😍整體既壽司都好好食,特別推薦佢地既迷你海膽丼同拖羅!!!因為海膽甘甜,拖羅又肥美,其他既刺身魚生都係非常新鮮架!!!而期間限定既價格可以會高少少,但個種令人再三回味再回味既滋味真係絕對值得一試架!!!!
前幾日同好朋友去左食壽司
食物既選擇都好多,我地心大心細都揀左一陣先決定食咩😂😂

跟住我地既壽司都陸續黎到啦 😍😍
整體既壽司都好好食,特別推薦佢地既迷你海膽丼同拖羅!!!