2021-05-17
喺東區真係好少有呢類型咁有風格主題嘅餐廳 所以約埋朋友去試試 每次經過都覺得想帶埋小朋友去😛😛成間餐廳都好大而且今次有幸坐到馬車位置 猶如身歷童話其中💫晚餐嘅餐牌都非常多選擇 cafe嘢食係基本 仲要有埋鐵板餐pizza 唔同嘅配搭真係唔係間間都有🤩我同朋友就叫咗一個set 啱啱好夠晒食!呢個set有包埋普通沙律同埋雜菌湯 我個人就比較鍾意飲個湯🍄雜菌嘅味道加上忌廉完美融合又濃郁 而沙律就正常發揮餐飲就叫咗個凍咖啡 份量都幾大而且自行調節甜度同奶☕️我哋就揀咗辣肉腸意式薄餅同埋黑松露野菌意大利飯😺薄餅係薄皮所以食起上嚟有脆脆嘅感覺好似食薯片咁 芝士亦都毫不吝嗇咁比 整個份量兩個人食啱啱好🤟🏾另外呢個意大利飯令我幾驚喜👹黑松露嘅份量好多幾乎每一啖都充滿住口腔而且意大利飯嘅軟熟程度係剛好 唔會太生又唔會太冧 一口接一口咁食🤤最後個甜品係充滿童心嘅啫喱 造型幾可愛🤪
我同朋友就叫咗一個set 啱啱好夠晒食!
餐飲就叫咗個凍咖啡 份量都幾大而且自行調節甜度同奶☕️
最後個甜品係充滿童心嘅啫喱 造型幾可愛🤪